onsdag 12. februar 2014

Inne hos oss: Hjemme hos Barbie og Sindy

Jeg har vokst opp med at Barbie ikke er noe annet enn en dukke - ikke et symbol for noe annet. Mamma var er kanskje enda mer glad i dukker enn oss barna, så ikke nok med at vi fikk dukker og utstyr til hver jul og bursdag, vi fikk også et fantastisk flott dukkehus da vi var små! Det har mine foreldre laget av sponplater. Veggene er tapetserte, på gulvene er det ordentlig gulvbelegg, vinduene har sprosser og naturmotiver malt for hånd - og gardiner selvfølgelig.

Etter noen år på loftet hos mamma og pappa, har vi plukket det fram igjen. Barna mine har hatt glede av det i noen år nå. De gamle dukkene og møblene (fra midten av 80-tallet til litt utpå 90-tallet) holder seg ganske godt må jeg si... Noe nytt har selvfølgelig også kommet til, men jeg synes ikke det matcher den gode, gamle kvaliteten.

Nå er stafettpinnen sendt videre. Nå er det niesene mine som skal få leke med dette en stund framover. (Tenk, min 5-åring synes det var helt greit å gi det videre til kusinene sine - da jeg var på hennes alder hadde jeg knapt begynt å leke med Barbie, og jeg tør vel ikke fortelle hvor lenge jeg holdt på med det...)


Skikkelig baderomstapet på badet, må vite.

oi! Dette ble skikkelig kornete,
men her er altså oversikten over huset.

3 kommentarer:

 1. Wow, du var heldig. Jeg fikk ikke Barbie av mine foreldre, og var sååå misunnelig på mine venninner som fikk en haug med dukker og utstyr. Tror det er derfor jeg kjøper dukker og lager klær og utstyr til minien min nå…
  Jeg synes det er trist at ikke barn kan være barn lengre. Så det stod i VG i dag at 14-åringer nå til dags er som 18-åringer før i tida med hensyn til interesser…

  SvarSlett
 2. Så utrolig kjekt å se at det er flere enn meg som har denne interessen. Supert :)

  SvarSlett
 3. Jeg blir aldri voksen mht dukker og dukkehus ;) Pam

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...