torsdag 19. desember 2013

Nattkjole

I gårdagens kalenderluke fikk de to eldste kinobilletter til Hobbiten sammen med oss. Som noen kanskje husker er noen her i familien veldig opptatt av J.R.R. Tolkiens verden og hadde bursdagsfeiring med hobbitkake og dertil egnede invitasjoner i den stilen. Men det var ikke Hobbiten dette skulle handle om: Siden jeg og 5-åringen hadde fridag, hadde vi anledning til å gjøre noe hyggelig. Blås i julevask og julekaker og julegaver og alt det der; vi sydde nattkjole(r), vi!


Boka SIKKSAKK av May B. Langhelle er kjempefin, og i tillegg til fiffige mønstre gjennomsyret med den fine gjenbrukstanken, har den også koselige små historier til hvordan mønstrene har blitt til.

Her ligger rett og slett den fine nisseungen min oppå et gammelt flanellsdynetrekk, og vi tegner rundt. Og ikke nok med det: Bamse ville også være med på moroa!Dessverre ingen helfigurbilder av kjolen til jenta, men den ble fotsid og vel så det, men det er deilig å sitte med bena oppunder seg og gjemme dem inni kjolen. Hadde den bare vært rosa, ville hun nok blitt fornøyd...

1 kommentar:

  1. Du får kjøpe et knallrødt håndkle og vaske nattkjolen sammen med, så blir den nok rosa!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...