søndag 23. februar 2014

Inne hos oss: Jenterom I

Det minste rommet i vår hus er det 5-åringen som disponerer. Akkurat nå har vi gitt det en liten ansiktsløftning. Hun har nemlig bare hatt en liten seng, og nå begynner hun jo å bli stor jente, må vite! (det blir dessuten en annen opplevelse å lese på senga for henne heretter...)
Senga har vi laget av ca 1 1/2 kommode/skjenk. Vi hadde en slik brun kommode sjøl, og en kvit slik en fant vi på søpla. Dermed var idéen sådd! Nå blir det masse oppbevaringsplass! Senga er 90x200 cm, kommoden er ikke så djup, så innerst har vi laget vanlig sengebunn og har litt oppbevaringsplass til f.eks. julepynt og slike ting man ikke trenger så ofte.
Sengeteppet har jeg sydd sjøl, det er nesten ferdig...

Veggene var blå fra før.
Da vi var godt i gang med å male dem hvite, kom jeg over BoligPluss og en artikkel om Personlighet i hjemmet hos Waleur Da var jeg solgt! Jeg elsker jo farger, og falt for fristelsen med å herme helt og holdent etter veggen på det barnerommet.
Fargekode: S0580-Y10R
Bildelist fra IKEA
Vimpelrekka sydde jeg sjøl (og den er nesten ferdig...)

Bråkig arbeidslampe og Micke arbeidsbord fra IKEA. Hun blir jo tross alt skolejente til høsten!Sjølkonstruerte gardiner!
Bokhylle i enden av senga for å utnytte rommet.


Dukkevogna lagde oldefaren hennes til sin datter (på 50-tallet).

Åpningsfest med både snorklipping, blomster og champagne i går!


6 kommentarer:

 1. Så fint rommet er blitt. Det gjorde seg godt med de gule veggene, og alle de greie kommodene under senga ble super plassutnyttelse! :)

  SvarSlett
 2. Wow, det likte jeg!!
  Herlig vegg og herlig seng,

  Kristin

  SvarSlett
 3. For et utrolig fint rom, heldig 5 åring. Og så gøy med åpningsfest, det var god ide som jeg skal huske på når storebror skal få større rom etterhvert :-)

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint! For ei kreativ dame du er, altså! Åpningsfest var jo bare kronen på verket, det ser ut som et kjempefint rom å ha tilholdssted i :) (Ser forresten ikke ut til at jeg får kommentert fra den nye plattformen min, så forsøker med den gamle).

  SvarSlett
 5. Så flott rom med mange fine og lure detaljer, herlige farger! Og den dukkevogna, storesøstrene mine hadde noen som ligna, lysegrønn.....
  Fin dag til deg!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 6. Så stilig jenterom!! Her tenker jeg hun trives godt!! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...